top of page

Kalender för 2024 fastställd!


5 spel planerade

Nu är äntligen kalendern för säsongen 2024 fastställd! Det är och kommer alltid vara viktigt för oss att i god tid annonsera vilka datum vi kommer hålla våra olika spel, detta för att det ska bli enkelt för er spelare att planera er tid och ert deltagande.


Nytt för den här säsongen är att ni inte kommer att kunna anmäla er till nästa spel förens det föregående är spelat. Detta då vi har sett att det ibland har lett till förvirring för vissa spelare kring vilket event man har skrivit upp sig på. Detta har alltså syftet att förenkla, men är det något som påverkar er negativt så tar vi tacksamt emot er feedback!

Undantaget gäller vid vårt första stora Milsim på Räddningsskolan, då detta är ett spel som kräver stor förberedelse från oss men också av er spelare!


Eftersom att vi har beställt in ett nytt spelsystem för i år, Ares Alpha (läs mer här Ares Alpha här) så vill vi inte gå ut med mer information om spelupplägg för varje spel innan det föregående är färdigspelat. Det är något som vi har haft som princip tidigare, då vi vill ta med oss våra lärdomar av vad som fungerat bra eller mindre bra i tidigare spel, men det blir än viktigare nu med nya leksaker! För 2024 så kommer vi att spela fyra minimilsim och ett milsim.


6/4 Minimilsim Räddningsskolan: Anmälan Öppen! 

27/4 Minimilsim Räddningsskolan: Anmälan öppnar 7/4 

1/6 Minimilsim Räddningsskolan: Anmälan öppnar 28/4 

9-11/8 Milsim Räddningsskolan: Anmälan Öppen!


Operation Fenrir 

28/9 Minimilsim Räddningsskolan: Anmälan öppnar 2/6
En fråga som vi ofta får är varför vi inte arrangerar fler spel under ett år?

Svaret på den frågan har flera dimensioner. Det ena är att vi vill verkligen att våra spel ska bli bra, att då arrangera färre event gör att vi kan lägga mer tid på varje enskilt event planeringsmässigt. Vi ser också att när spelen blir fler så går deltagarantalet ner på de enskilda eventen, det blir en prioriteringsfråga för er spelare och vi förstår att vi konkurrerar om er tid med inte bara andra arrangörer utan också livet i övrigt. Att hålla färre event gör att vi samlar fler vid färre tillfällen som gör att spelen blir roligare för många.

Men den största delen är att vi verkligen vill satsa på våra större Milsim-spel. Att arrangera ett spel av den storleken och visionen kräver tid, engagemang och tankekraft. Vill vi att våra stora milsims ska bli vad vi tycker att ni som spelare förtjänar så kan vi inte samtidigt arrangera mindre event varje månad.

132 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Opmerkingen


bottom of page