top of page

RUSFOR COMMANDER SELECTEDNordic Milsim meddelar stolt att Cameron Stevens har valts som RUSFOR-befälhavare för det kommande milsim-spelet Operation Fenrir, planerad att äga rum den 9-11 augusti. Med noggrant övervägande och omtanke har Cameron Stevens valts att leda RUSFOR-faktionen i vad som lovar att bli ett intensivt och engagerande milsim.

Som en erfaren ledare med djup förståelse för milsim, bidrar Cameron med ovärderlig expertis och strategiskt perspektiv till rollen. Hans utnämning speglar Nordic Milsims engagemang för att leverera högkvalitativa och engagerande upplevelser för deltagarna.


Cameron kommer direkt från andra sidan Atlanten och har både erfarenheter ifrån den amerikanska giganten Milsim West som plutonchef samt ledarskap i den amerikanska marinkåren som underrättelsespecialist.


Med Cameron vid rodret kan deltagarna förvänta sig ett utmanande och autentiskt spel som kommer att testa deras taktiska färdigheter och samarbetsförmåga. Nordic Milsim ser fram emot att se Camerons ledarskap in-action under Operation Fenrir! Kort info: -Ålder: 30

-Fem års aktiv tjänst U.S. Marine Corps som underrättelsespecialist. Fokuserat på den ryska doktrinen och strategi

-Tre år som underrättelsekonsult för USA:s regering för antiterroroperationer i Mellanöstern och Afrika

- Deltagit i 12+ Milsim West-evenemang varav Milsim West-evenemang som plutonchef.


59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page