top of page

Nordic Milsim i nytt samarbete med MilQuestFör oss på Nordic Milsim så är det viktigt att utveckla sporten framåt, skapa bättre förutsättningar för spelare, och med det också skapa grymma upplevelser på våra event.


”När MilQuest startade upp sin verksamhet så blev jag direkt nyfiken, många spelare fokuserar på det roliga i att skaffa ny utrustning men är inte lika vassa på att utveckla kroppens förmåga att klara av svåra och utmanande uppgifter. Om man på ett bra sätt kan göra fysisk aktivitet både lättillgänglig, rolig och relevant för det vi gör, så tror jag att det kommer göra att fler gör det och att det i sin tur ger spelare en bättre chans att få en grymmare upplevelse av Milsim event.”

-Jonathan Westrny, VD Nordic Milsim


MilQuest erbjuder funktionella träningsprogram på 10 veckor - med fokus på styrka, smidighet och snabbhet. Träningsprogrameten är starkt inspirerade av specialstyrkors förberedelseutbildning och uppdelat i olika svårighetsgrader, från att komma i gång med sin träning till den som redan idag tränar regelbundet och allsidigt. Du jobbar alltid med hela din kropp, för att bli så effektiv som möjligt i fält och på så sätt skapa bättre förutsättningar för att klara av att spela Milsim på hög nivå.


På Nordic Milsim så kommer vi att implementera MilQuest i delar av våra event. Det kommer innebära att uppdrag och andra delar av eventen som är fysiskt mer krävande kommer kategoriseras efter samma ordningssystem som MilQuest använder. Detta för att göra det enklare för spelare att förbereda sig och ge en bild av vad det kan förvänta sig av våra Milsim event.

34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page