top of page

Vi har nu startat igång vårt Airsoft Forum!Tanken med forumet är att kunna skapa en gemensam plattform för Airsoftare i Sverige, att kunna kommunicera och interagera med varandra genom.

Vår tanke är att fylla den tomlucka som funnits sedan andra forumet försvunnit eller blivit inaktiva. Samtidigt som en plattform exklusivt för dig som Airsoftare saknas på många sätt. Vi öppnar nu med en modern design och interaktionsmöjlighet.


Forumet ligger på vår sida av tekniska och administrativa skäl, men är inte exklusiv för Nordic Milsim events och spel. Alla ska kunna dela sitt material!


Vi vet att flera kommer efterfråga en Köp & Sälj sida, vilket vi självklart erbjuder. Sidan är dock endast öppen för medlemmar som betalar en avgift till forumet på 100kr (engångssumma), detta för att förhindra bedrägerier. Allt annat är öppet för alla medlemmar! Vill du få tillgång till Köp & Sälj så kontakta oss via något av våra medier så hjälper vi dig!Eftersom att forumet är helt nylanserat så kan det saknas kategorier, uppstå buggar etc. Men vi har ett grymt moderatorgäng som kommer hjälpa till med det ni efterfrågar!

140 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page