top of page

Säsongstävling 2024


Spännande nyheter för alla Nordic Milsim-entusiaster!

Vi är glada att meddela införandet av en säsongstävling för våra MiniMilsims under 2024. Syftet med denna tävling är att främja positivt beteende, uppmuntra spelare att ge sitt allt under spelet och lägga till djup i den övergripande upplevelsen. Vi tror att detta ger något att se fram emot samt följa lagens utveckling.

Vår tävling är lagbaserad (airsoftlag), men enskilda spelare är mer än välkomna att delta självständigt. Dock kretsar poängsystemet främst kring lagets prestation. Så här fungerar det:

  • Alla anmälda 7 dagar innan spelet: 15 poäng

  • Alla incheckade och redo före 08:50: 15 poäng

  • Deltagande i alla spel under säsongen: 20 poäng (1 representant från laget är tillräcklig)

  • Vinst: 5 poäng

  • Lagpoäng: Lagpoäng / (antal spelare för eventet / 2)

  • Till exempel, om laget har 1000 poäng och 100 spelare deltar i eventet: 1000 / (100/2) = 20 (avrundat till närmaste heltal)

  • Framröstad av spelare ("spelets förebild"): 20 poäng

Efter varje MiniMilsim ombeds spelarna att fylla i en enkät, där en av frågorna är vilket lag/spelare de anser vara spelets förebild.

Poängställningen kommer att uppdateras efter varje spel via våra mediekanaler, och priser kommer att delas ut till 1a plats, 2a plats och det lag som fått flest röster under säsongen till "spelets förebild":


Priser:

  1. Första plats: Ett gratis spel för alla lagmedlemmar under 2025

  2. Andra plats: Kommer att meddelas

  3. Tredje plats: Kommer att meddelas

Gör er redo för en actionfylld säsong av MiniMilsims som aldrig förr! Håll er uppdaterade för mer information och må den bästa laget/spelaren vinna!
242 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page